Shiatsu Therapie: Periodieke 'reset'

Ik kom ongeveer om de 6 weken voor een Shiatsu behandeling. Wij mensen zijn er goed in om onze auto, tuin of andere zaken een periodiek onderhoud te geven maar 'vergeten' onszelf vaak. Terwijl we uiteindelijk ons lichaam als ons belangrijkste goed moeten beschouwen. Relatie, kinderen, familie, vrienden, werk: deze hebben allemaal invloed op onze gedachten, of kunnen zorgen geven. Als we hier geen aandacht aan geven dan zal dit uiteindelijk lichamelijke klachten geven. Is het niet op korte termijn dan wel op lange termijn. 

Mijn leven gaat ook niet altijd over rozen en Shiatsu zorgt voor een periodieke 'reset'. Middels drukpunten worden vitale organen gereinigd en energiebanen opengesteld. En krijg ik weer energie voor de komende weken. 

Tijdens de behandeling is er altijd contact of de behandeling naar wens is maar meestal geeft het mij zoveel rust, kan ik mij er prima aan overgeven en moet ik soms moeite doen om niet in slaap te vallen. Na een uur voel je jezelf weer een vitaler mens! Ik moet daarna altijd voldoende drinken om alle afvalstoffen uit mijn lijf te krijgen.

Een voordeel is dat een groot gedeelte wordt vergoed door de verzekering, je houdt je kleding aan en je leert beter naar je eigen lichaam te luisteren. Shiatsu is zorg voor mezelf.

Damy
Zelfstandig Retail Adviseur

Hester Wijenberg