Shiatsu Therapie: Help! Ik wil bevallen!

40 weken en 5 dagen zwanger en nog geen bevalling in aantocht.....

Omdat mijn vorige zwangerschap tot bijna 42 weken duurde ging de verloskundige er niet vanuit dat deze baby zich voor de 41 weken zwangerschap zou melden.

Ik vertelde dit aan Hester en zij gaf aan dat ze bij mij een behandeling met shiatsu, in combinatie met accupunctuur en moxa kon proberen om het begin van de bevalling een zetje te geven.

Niet geschoten is altijd mis dus ik stemde in. Al tijdens het uitoefenen van wat druk op bepaalde punten voelde ik een drukkend gevoel in mijn buik. Dit had ik nog niet eerder gevoeld....al snel nadat de behandeling klaar was begonnen de harde buiken meer zeer te doen en dit hield eigenlijk tot de volgende dag wel aan.

Hester vroeg mij de volgende dag hoe het ging en ik vertelde mijn ervaring. Samen besloten we dat een tweede behandeling mij wellicht nog een stapje dichter bij mijn bevalling zou brengen en zo gezegd zo gedaan. Nog geen half uur na deze tweede behandeling kreeg ik mijn eerste weeën al en een paar uurtjes later lag er een prachtige baby in mijn armen!

Dank je wel Hester voor deze mooie ervaring en begin van mijn bevallingsverhaal.
Lieve groet, Diana
Acceptant Brand verzekeringen zakelijk (MKB)

Hester Wijenberg