Nathalie

Een heerlijke ontspanning en verzorging voor lichaam en geest! Maar ook een bijzondere ervaring, ieder x weer. Me steeds meer bewust worden van hoe geestelijke en lichamelijke processen met elkaar in verbinding staan. Vanuit gevoel/ intuitie luisteren naar je lichaam en van daaruit keuzes maken is weer thuiskomen bij jezelf!

Read More
Hester Wijenberg
D.O.

Ik heb borstkanker gehad, waarbij een borst is afgezet met erna chemotherapie, bestraling en hormoontherapie. Ik had last van veel uiteenlopende klachten en van extreme vermoeidheid. Vier jaar geleden ben ik met Shiatsu begonnen. Shiatsu en integrale psychotherapie hebben bijgedragen aan mijn bewustwordingsproces. Door de regelmatige Shiatsu behandelingen zijn ook veel van de klachten die ik had verminderd of verdwenen…. Lees verder

Read More
Hester Wijenberg
Kim

De reden om een afspraak te maken was dat ik last had van spanningsklachten als nek en hoofdpijn, drukkend gevoel op mijn borst en algehele nervositeit. Na de behandeling had ik wat hoofdpijn, maar ik merkte meteen dat de druk van mijn borst was en ik voelde me meer aanwezig en veel minder gehaast, moe en gestresst…. Lees verder

Read More
Hester Wijenberg
Hanneke

Shiatsu is voor mij een toegankelijke therapie waardoor ik mij steeds fitter en soepeler ben gaan voelen. Hester werkt op een fijne manier. Haar adviezen geven mij de mogelijkheid om thuis oefeningen te doen die simpel en doeltreffend zijn. Naast de massages geeft ze vaak tips waar ik echt iets mee kan. Hester kan goed voelen en zien waar de klachten vandaan komen. Ze behandelt de hele mens. Ik merk dat die manier het beste werkt!

Read More
Hester Wijenberg
Maria

Ben al een aantal keren bij Hester voor een shiatsu behandeling geweest. Vond het prettig, ze deed dit met aandacht en de moxa therapie was fijn. Mijn rug en verder mijn gehele lichaam kwam meer tot ontspanning. Ze heeft interesse, dat doet goed en ze neemt de tijd.

Read More
Hester Wijenberg