BasisTraining Focusing 1: Ontdekkingsreis

Het volgen van de BasisTraining Focusing bij Hester was voor mij een zeer waardevolle ontdekkingsreis. Gedurende de drie opleidingsdagen heb ik niet alleen kennis gemaakt met de diepgaande principes van focusing, maar heb ik ook concrete ervaringen opgedaan die mijn persoonlijke ontwikkeling hebben verrijkt. Het ervaren van de 'living forward' energie was een eye-opener en heeft mijn bewustzijn op een positieve manier veranderd.

Hester's vermogen om complexe concepten helder en toegankelijk te maken, gecombineerd met haar treffende voorbeelden, heeft de theoretische aspecten van focusing voor mij inzichtelijker gemaakt. Wat de cursus extra bijzonder maakte, was de warme en ondersteunende groepssfeer die Hester wist te creëren. Haar authentieke aanpak als trainer droeg bij aan een open en comfortabele leeromgeving.

Al met al kan ik de BasisTraining Focusing niveau 1 van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf en zijn eigen groeipad. Dank aan Hester voor deze inspirerende cursuservaring!

Wietske van Willegen
Psychologisch Consulent
Provincie Oost-Vlaanderen, België

Hester Wijenberg