Kim

Ik heb drie weken geleden voor het eerst een shiatsu behandeling gehad. De reden om een afspraak te maken was dat ik last had van spanningsklachten als nek en hoofdpijn, drukkend gevoel op mijn borst en algehele nervositeit. Ik was ook al bij de huisarts geweest en had bloed laten prikken vanwege de klachten, maar daar was niks uitgekomen en ik had toch het gevoel dat ik iets moest doen om me weer beter te gaan voelen.

Tijdens de behandeling is eerst een intake gedaan dmv een vragenlijst omtrent gezondheid en voeding en ook heeft Hester gevoeld aan mijn pols en mijn tong bekeken. Na de behandeling had ik wat hoofdpijn, maar ik merkte meteen dat de druk van mijn borst was en ik voelde me meer aanwezig en veel minder gehaast, moe en gestresst.

Voor mijn gevoel was ik weer veel meer de oude, terwijl ik voor de behandeling echt niet meer wist waar ik de energie vandaan moest halen. Door wat oefeningen te doen die ik mee heb gekregen ben ik me eigenlijk beter blijven voelen, en ik heb er alle vertrouwen in dat ik door de komende behandeling nog meer in balans kan komen.

Hester Wijenberg